Despre noi

DATA SOFT S.R.L. este o societate de audit, contabilitate şi servicii de consultanţă financiar-contabilă. Organizaţia noastră este Membră a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din Romania. Suntem prezenţi pe piaţa din judeţul Satu Mare.

Serviciile noastre se adresează în special firmelor mici şi mijlocii. Obiectivul nostru este să asigurăm servicii profesionale de calitate.

Oferim soluţii complete pentru orice problemă, interpretări în ceea ce priveşte legislaţia română şi rezolvări la situaţiile mai neplăcute. Pe baza unei analize economico-financiare corecte veţi avea o imagine fidelă a poziţiei financiare şi a performanţelor întreprinderii, putând lua astfel cele mai bune decizii manageriale.

Obiectivul nostru este ca nici unul dintre clienţii noştri să nu fie nevoit să plătească în plus la stat sau să irosească timp important cu rezolvarea problemelor contabile, fiscale sau financiar-contabile, timp care poate fi folosit pentru dezvoltarea afacerii propriu-zise.

Serviciile de contabilitate, consultanţă fiscală şi alte servicii conexe acestora, pe care le oferim, sunt bazate pe o concepţie dinamică a nevoilor clienţilor noştri, avându-se în vedere obiectivele pe termen scurt şi/sau lung.

Serviciile oferite de firma DATA SOFT S.R.L. se bazează pe profesionalism, responsabilitate, flexibilitate, adaptabilitate la cerinţele pieţei economico-financiare şi sunt îndreptate către dezvoltarea companiei Dumneavoastră.

Indiferent că eşti un antreprenor cu experienţă sau din contră tocmai porneşti prima afacere, încercăm să-ţi oferim toate serviciile de care afacerea ta are nevoie, dublate de pregătirea şi experienţa noastră.

E-mail: contact@datasoftsm.ro